Vanuit een fraai gedecoreerd buffet presenteren wij onderstaand Après ski buffet:
KOUD:
- Krautsalat (salade met selderie, augurk, spek en ui)
- Kartoffelsalat (aardappelsalade met spek, ui en appel
- Nudelsalat ( pastasalade )
- Fruitsalade
- Diverse soorten brood ( o.a. kaiserbroodjes )
- Kruidenboter
- Diverse sauzen
WARM:
- Schweinne kotelett (karbonade zonder been)
- Rinder braten (lende biefstuk)
- Vanuit een grote koekenpan wordt vers bereid: gebakken aardappeltjes met spen en uitjes
- Schweine brad (gebraden varkenslende)
- Wiener Schnitzel
- Bratwurste (braadworsten)
- Sauerkraut ( zuurkool )
Uiteraard kan in overleg bovenstaand assortiment aangepast worden naar uw wensen.
De kosten bedragen € 20,50 per persoon, exclusief 9% btw.
Minimale afname 20 personen.
Prijs is inclusief serviesgoed, bestek ( mag vuil retour ) op en afbouw van het buffet.
Indien gewenst kan dit buffet worden verzorgd door een proffessionele kok, de kosten hiervan bedragen € 29,50 per uur, exclusief 21% btw.