Vanuit een fraai gedecoreerd buffet presenteren wij onderstaand Après ski buffet:

KOUD:
  • Diverse soorten brood (o.a. kaiserbroodjes)
  • Kruidenboter
  • Vers fruit
  • Krautsalat (salade met selderie, augurk, spek en ui)
  • Kartoffelsalat (aardappelsalade met spek, ui en appel)
  • Sauerkraut (zuurkool)
  • Diverse sauzen
WARM:
  • Schweinne kotelett (karbonade zonder been)
  • Rinder braten (lende biefstuk)
  • Vanuit een grote koekenpan wordt vers bereid: gebakken aardappeltjes met spen en uitjes
  • Schweine brad (gebraden varkenslende)
  • Wiener Schnitzel
  • Bratwurste (braadworsten)
  • Bein schinken
Uiteraard kan in overleg bovenstaand assortiment aangepast worden naar uw wensen.

Afhankelijk van het aantal personen wordt de professionele koksbegeleiding apart doorberekend in overleg op basis van nacalculatie à € 29,50 per kok per uur.    
Prijsinformatie:
Prijs per persoon: € 19,50
Aantal: Bestellen