Vanuit een fraai gedecoreerd buffet presenteren wij onderstaand thema buffet "Mediterraans":

KOUD:
  • Kroepoek
  • Fruitsalade
  • Atjar Tjampoer
  • Sambal oelek
WARM:
  • Oosters gerecht geserveerd vanuit grote koekenpan bestaande uit: gele rijst, gemarineerd varkensvlees, Chinese kool, verse groentes, paprika en geurige kruiden
  • Ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus)
  • Daging smoor (rundvlees schotel)
  • Bamboe Bali (pittig varkensvlees)
  • Rempah oelek (gekruide gehaktballetjes)
  • Saté Ajam (uit Indonesië)
Uiteraard kan in overleg bovenstaand assortiment aangepast worden naar uw wensen.

Afhankelijk van het aantal personen wordt de professionele koksbegeleiding apart doorberekend in overleg op basis van nacalculatie à € 29,50 per kok per uur.   
Prijsinformatie:
Prijs per persoon: € 14,50
Aantal: Bestellen