Vanuit een fraai gedecoreerd buffet presenteren wij onderstaande warm & koud buffet "Op z'n Zeeuws":

KOUD:
  • Diverse soorten (stok)brood
  • Kruidenboter
  • Rundvleessalade
  • Zalmsalade met krab en garnalen
  • Fruitsalade
  • Aardappelsalade met spek, appel en lente uien
  • Tonijnsalade met gemengde sla, rozijnen en pijnboompitten
  • Diverse sauzen
WARM:
  • Gebraden varkensrollade
  • Gebraden rosbief
  • Gebakken mosselen met spek en uitjes
  • Contrafilet die aan het buffet wordt aangesneden
  • Tonijn geserveerd met honingtijmsaus
  • Kip saté met pindasaus
  • Gegrilde zalmmoot
  • Pommes duches (gefrituurde aardappeltjes)
Uiteraard kan in overleg bovenstaand assortiment aangepast worden naar uw wensen.

Afhankelijk van het aantal personen wordt de professionele koksbegeleiding apart doorberekend in overleg op basis van nacalculatie à € 29,50 per kok per uur.  
Prijsinformatie:
Prijs per persoon: € 20,50
Aantal: Bestellen