Vanuit een fraai gedecoreerd buffet presenteren wij onderstaande warm & koud buffet "Meesterlijck":
KOUD:
- Diverse soorten (stok)brood en kruidenboter
- Garnalen cocktail van Noorse garnalen met cocktailsaus
- Rundvleessalade
- Fruitsalade
- Meloen met ardennerham
- Waldorfsalade met kip
- Krab / garnalensalade
- Mexicaanse rauwkostsalade
- Gevulde eieren en tomaten
- Zalmsalade met tonijn en rivierkreeftjes
- Griekse rauwkostsalade met feta en olijven
- Diverse sauzen
WARM:
- Gebraden varkensrollade en rosbief
- Brochet van gemarineerde scampi's
- Lams saté met mintsaus
- Varkenshaas met champignonroomsaus
- Paella rijkelijke gevuld met zeevruchten
- Gegrilde zalmmoot met knoflook-limoen
- Lende biefstuk vers aangesneden
- Kip saté met pindasaus
- Gebakken aardappeltjes
Uiteraard kan in overleg bovenstaand assortiment aangepast worden naar uw wensen.
Afhankelijk van het aantal personen wordt de professionele koksbegeleiding apart doorberekend in overleg op basis van nacalculatie à € 29,50 per kok per uur.
De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, swf, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps.
Gegevens worden naar de server verzonden